18
Mayıs
2024
Cumartesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Daltonlar yakalandı

Kadıköy’de çok sayıda gasp, kapkaç ve hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 3 kardeş, trafik kontrolü sırasında yakalandı. Gülseren Aslan, cep telefonunu gasp eden şahısları, şikayet için geldiği karakolda tesadüfen görerek olayı polise anlattı.

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde çok sayıda gasp, kapkaç ve hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen Turgay Elgün (25), Tulcay Elgün (27) ve Kamil Elgün (30), son olarak geçtiğimiz cuma günü İçerenköy’de Gülseren Aslan’ın cep telefonunu bıçak zoruyla gasp etti.

Şahıslar aynı gün, İçerenköy’de bir benzin istasyonuna giderek, pompacı Hakan Tikbıyık’ın da cep telefonunu bıçak zoruyla aldı. Elgün kardeşler, benzinlikten çıktıktan sonra trafik kontrolüne yakalandı. Polis, alkollü araç kullanıldığı gerekçesiyle 3 kardeşi gözaltına alarak Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi.

Bu sırada, gasp sırasında bıçakla hafif yaralanan Gülseren Aslan da şikayetçi olmak için karakola geldi. Kendisini gasp eden şahısları karakolda tesadüfen görünce şoke olan Aslan, durumu polise anlattı. Gülseren Aslan’ın ifadeleri doğrultusunda inceleme yapan polis ekipleri, Elgün kardeşlerin İstanbul genelinde çok sayıda gasp, kapkaç ve hırsızlık olayına karıştıklarını belirledi.

Şahıslara yardımcı oldukları ortaya çıkan kız arkadaşları S.M. (Sinem Mengü) (16) ve Serpil Açık (22) da gözaltına alındı. Kadıköy Asayiş Büro Amirliği’ndeki sorguları tamamlanan şahıslar, Kadıköy Adliyesi’ne sevk edildi. Şahıslar şube çıkışında görüntü alan basın mensuplarına küfürler yağdırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2005 Pazartesi 15:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?