23
Mayıs
2024
Perşembe
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

El feneriyle hırsız avı

Kadıköy Moda’da bir eve girerek çeyizlik eşyaları çalan hırsız, polisin binada yaptığı aramalara rağmen bulunamadı. Ellerinde cop ve sopalarla hırsız arayan polisin çalışmalarına apartman sakinleri de el fenerleriyle katıldı.

Hırsızlık olayı, Moda Doktor Esad Işık Caddesi’ndeki bir binada, dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Evlerine giren hırsızın çeyizlik eşyalarını çaldığını iddia eden ailenin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi.

Ellerinde sopa ve coplarla çatıda hırsız arayan polis, hırsızın izine rastlayamadı. Bu sırada evlerine hırsız girdiğini iddia eden aile de el fenerleriyle arama yaptı. Evlerine hırsız giren aile, bu defa da hırsızın çatıdan yan taraftaki apartmana geçtiğini iddia etti.

Apartman sakinlerinin, yan taraftaki apartmandakilere ’Apartmanda hırsız var, kapıyı açın’ diye seslenmelerine rağmen kapıyı açan olmadı. Hırsız avında polis ekipleriyle apartman sakinleri arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Yapılan tüm aramalara rağmen hırsız bulunamadı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2005 Çarşamba 13:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?