19
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Hırsızları süpürge sapıyla kovaladı

Kadıköy’de bir liseye hırsızlık amacıyla giren silahlı 2 kişi, temizlik yapan müstahdemleri etkisiz hale getirdi. Kendilerine direnen bir müstahdemin kafasını kıran soyguncular, gürültü üzerine gelen diğer müstahdemler tarafından süpürge sapıyla kovalandı.

Kadıköy Yenisahra’daki Habire Yahşi Lisesi’ne gelen silahlı 2 kişi, temizlik yapan okul müstahdemleri Sultan Aydemir ve Selahattin Ay’ı etkisiz hale getirdi ve ellerini ayaklarını bağladı. Soyguncular, kendilerine direnen Selahattin Ay’ın kafasına silah kabzasıyla vurarak yaraladı. Aydemir ve Ay’ın çığlıklarını duyan diğer müstahdemler, arkadaşlarına yardım etmek için aşağı indi. Müstahdemlerden Cemal Şengül, elindeki süpürge sapıyla soygunculara vurmaya başladı. Yakalanacaklarını anlayan soyguncular, olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kanlar içindeki Selahattin Ay ve arkadaşı Sultan Aydemir’in ifadelerini olay yerinde aldı. Selahattin Ay, "Temizlik yapıyordum. Birden önümü kestiler. Sesimi çıkarmamamı istediler ve sonra ellerimi ve ayaklarımı bağladılar. Ben karşı çıkınca başıma silahla vurdular" dedi. Soyguncuları süpürge sapıyla kovalayan Cemal Şengül ise, "Bir gürültü duydum. Aşağıya indiğimde arkadaşlarımın bağlandığını gördüm. Süpürge sapıyla iki kişiye vurdum" şeklinde konuştu. İfadeleri alınan Selahattin Ay ve Sultan Aydemir, olay yerine gelen ambulansla Göztepe SSK Hastanesi’ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2004 Perşembe 15:46:37
Güncelleme :2 Aralık 2004 Perşembe 17:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?