17
Mayıs
2024
Cuma
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul: Eğitimsiz sürücüler yolların azraili oldu: 2 yaralı


Kadıköy E 5 Karayolu Hasanpaşa Sapağı'nda, gece saat 00.30 sıralarında, kimliği henüz belirlenemeyen bir kamyon sürücüsünün hiç bir uyarı levhası koymadan park ettiği 34 KP 798 plakalı çimento yüklü kamyona İlhan Keleş (34) yönetimindeki 10 D 6524 plakalı 'Fiat' marka otomobilin çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada, otomobil sürücüsü İlhan Keleş ve otomobilde bulunan arkadaşı Adnan Güleç, araç içinde feci şekilde sıkışarak yaralandı. Meraklı vatandaşların oluşturduğu izdiham nedeniyle, araç içinde sıkışan yaralılar, itfaiye ve sağlık ekiplerince güçlükle çıkarılabildi.


Yolun yarım saat trafiğe kapatıldığı kazada meraklı vatandaşlar olay yerinde izdiham oluşturunca itfaiye ve sağlık ekipleri yaralıları araç içinden çıkarmakta güçlük çekti. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarını güçleştiren vatandaşlar ile polis arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Sıkıştıkları yerden çıkarılan Keleş ile Güleç, olay yerine gelen ambulansla kaldırıldıkları Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağılık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayın ardından kayıplara karışan kamyon sürücüsünün aranmasına başlandı.Polis, olayla ilgili inceme başlatırken, kaçan kamyon sürücüsü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2004 Çarşamba 11:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?