22
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kaçak LPG'ciler dalgasını geçiyor

Kadıköy’de, defalarca mühürlenmesine rağmen faaliyetlerini sürdüren kaçak LPG istasyonlarının giriş ve çıkışlarına, araç girişini engellemek için iş makinaları tarafından çukur açıldı.

Kadıköy Belediyesi’ne bağlı ekipler, mühürlenmesine rağmen bölgede faaliyetini sürdürdüğü belirlenen 7 kaçak LPG istasyonuna operasyon düzenledi. Sabah saatlerinde Çevik Kuvvet eşliğinde yola çıkan ekipler, sırasıyla istasyonları denetledi.

Mühürlenmesine rağmen hala faaliyetini sürdüren kaçak LPG istasyonlarının giriş ve çıkışlarına, araç girişini engellemek için iş makinaları tarafından büyük çukurlar açıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Kaçak LPG ile savaşıyoruz. Bu istasyonları daha önce mühürlemiştik.

İstasyonlar faaliyete devam edince çukur açarak araç giriş ve çıkışını engellemeye çalışıyoruz.

Bizim mühürlediğimiz istasyonlara İSKİ ve TEDAŞ’ın hizmet vermemesi gerekirdi fakat hizmet verilmiş" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2005 Perşembe 15:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Taner Ertürk IP: 81.214.7.xxx Tarih : 7.03.2005 10:15:49
Kadıköy belediyesini tebrik ediyoruz. Maltepede yaşayan ve bu konuda uzun süredir mücadele eden bir vatandaş olarak bizim belediyemizinde börnek almasını diliyoruz.Ancak yaptığımız başvurular ve tanık olduklarımız Maltepe belediyesinin bu konuda adım atmaya niyeti olmadığı gibi kanuni olarak yapması gerekeni yapmadığınıda biliyoruz. İBB tarafından kendisine gönderilen imar olarak önlem almaları ve kaçak istasyon girişlerini kapatmaları gereklilğini içeren yazısı bir yılı geçmesine rağmen hiç bir işlem yapmamış biz vatandaşların dilekçelerinede cevap vememiştir.Anlaşılan bu kaçak istasyonları Maltepede belediye işletiyor !!!