19
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kadıköiy'de kaçak binalar belediye tarafından yıkıldı

 
Taşşehir Barajyolu Caddesi üzerinde bulunan 9 bina, İSKİ’ye ait su havzası üzerinde kaçak olarak yapıldığı gerekçesiyle yıkıldı. Yıkımda, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de hazır bulundu.


Şerafettin Tellioğlu’na ait binanın yıkımı sırasında, Tellioğlu’nun yakınları binanın en üst katına çıkarak yıkıma engel olmaya çalıştı. Evlerinin yıkılması halinde, kendilerini binadan aşağı atacaklarını söyleyen şahıslar, iş makinelerine taş attı. Çevik kuvvetin önlem aldığı yıkımda, binanın kapısı oksijen kaynağıyla kesildi. Polislerin ve belediye ekipleri tarafından bina sakinleri dışarı çıkartıldı.


Yıkımdan sonra Şerafettin Terzioğlu, canlı kalkan olarak Irak’a gittiğini söyleyerek, "CIA ajanlarının söyledikleriyle hareket ediyorlar. Irak’ta görevlerde bulunduğum için evimi yıkıyorlar. Halbuki binamın yıkılması için mahkeme kararı gerekiyor" dedi.


Öte yandan, yıkım sırasında yıkılacak diğer binalardan birinde meydana gelen patlama paniğe neden oldu. Yapılan incelemeler sonucu, piknik tüpünün patladığı tespit edildi.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 14:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?