17
Mayıs
2024
Cuma
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kadıköy Medya Grubu kuruldu

Kadıköy Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Gülerci, ilçenin önde gelen isimlerini ağırladı. Geceye Kadıköy'ün yeni Kaymakamı Sayın Kasım Esen de (solda) katıldı.Kadıköy Gazetesi’nin de içinde yer aldığı Kadıköy Medya Grubu’nun kuruluşu nedeniyle, bir yemek düzenlendi. Ataşehir’de düzenlenen yemeğe, seçkin konuklar katıldı. Kadıköy Kaymakamı Kasım Esen, Başsavcı Kemal Cambaz, Milli Eğitim Müdürü Zeki Gürsül, Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Zihni Doğan, Paşakapı Cezaevi Müdürü Güngör Altın ve Ümraniye Cezaevi Müdürü Behzat Demir’in de katıldığı yemekte, politika, sivil toplum ve iş dünyasının önde gelen isimleri de vardı.
 
Ataşehir Nivan Restaurant’ta yapılan yemekli toplantıya; Tercüman Gazetesi sahiplerinden Celal Toparlaklı, Kadıköy Hastanesi sahiplerinden Bülent Alış, Hasan Argun ve Zeki Mollaoğlu, Tepe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Donat, Hayırsever İşadamı Hacı Mustafa Tarman, İşadamı Gürbüz Çehreli, Nizip Zeugma Dernek Başkanı Mehmet Cankesen, Denizcilik Vakfı Başkanı Hatice Hakverdi, ANAP İlçe Başkanı Sabri Öğütçü, Genç Parti İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, Yeni Türkiye Partisi İlçe Başkanı Uygar Varlık ve Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kıraç, AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Ergüven ve Hasan Köroğlu, İşçi Partisi İlçe Başkanı Nurhayat Boyraz, Mali Müşavir Funda Özbeyler, DEMTAŞ Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demirtaş, işadamı Lütfü Keleş ve Doğanay Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Ata Demir katıldılar.
 
Yemeğe ayrıca, Türk Halk Müziği’nin sevilen seslerinden sanatçı İsmail Hazar, TGRT spikerlerinden Yusuf Erkan Gökalp ile mağdur kadının sesi olarak sembolleşen Gülbin Akbaş da iştirak etti.
 
Kadıköy Gazetesi de toplantıya tüm kadrosuyla birlikte katıldı. İmtiyaz Sahibi Sinan Gülerci, Genel Yayın Yönetmeni Vural Dağtekin, Haber Koordinatörü Tamer Aner ve Reklam Koordinatörü Reyhan Özay’ın yanı sıra, Yayın Kurulunu temsilen Refik Tüjen, Dağıtım ve Abone Sorumlusu Nalan Günçağ, Polis Haberleri Editörü Önder Kavalcı, Haber Editörleri Özlem Özdemir ve Barış Eniş ile muhabir Ozan Okay davetlilerle birer birer ilgilendiler. Yemek sırasında yapılan bir sunu filmi ile de konuklara Kadıköy’ün 40 yıllık gelişimini anlatan, gazetenin sayfaları arasından kesitler gösterildi.
Kadıköy Medya Grubu
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2004 Cumartesi 10:20:12
Güncelleme :2 Mart 2005 Çarşamba 17:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?