17
Mayıs
2024
Cuma
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kadıköy'de acı tesadüf yürek parçaladı

Kadıköy Göztepe'de, belediyeye ait temizlik aracına arkadan çarpan minibüsteki 2 kişi, araç içinde sıkışarak feci şekilde can verdi. Kaza yerinden tesadüfen geçen ve ölen gençlerin akrabaları olduğunu gören bir şahıs ise olay yerinde fenalık geçirdi.
Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, E-5 Karayolu üzerinde Harem istikametine doğru seyreden Hakim Ünsal'ın (24) kullandığı 34 DG 610 plakalı minibüs, Göztepe mevkiinde sol şeritte yol temizliği yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait temizlik aracına arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrularak bariyerlere de vuran minibüsün sürücüsü Hakim Ünsal ve yanındaki akrabası Hikmet Ünsal (30), aracın içinde sıkışarak hayatını kaybetti.
Kazayı gören ve olay yerinden minibüsle tesadüfen geçen Ali Rıza Ocak adlı vatandaş, ölen şahısları görünce büyük bir şok yaşadı. Ölenlerin akrabaları olduğunu gören ve gözyaşlarına boğulan Ocak, polis ekipleri tarafından ekip otosuna götürülerek sakinleştirildi.
Hakim ve Hikmet Ünsal'ın cesetleri, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılarak Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı gören bazı vatandaşlar, orta şeritte giden minibüsün, önündeki bir aracı hatalı sollayarak temizlik aracıyla arkasındaki eskortun arasına girdiğini ve duramayarak temizlik aracına çarptığını söylediler.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2004 Pazartesi 22:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?