19
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kadıköy'de kaçak elektrik operasyonu

Kadıköy ve Göztepe'de bulunan işyerlerine operasyon düzenleyen TEDAŞ'a bağlı ekipler, kaçak elektrik kullanan işyerlerinin elektriklerini kesti.
TEDAŞ'a bağlı ekipler, kaçak elektrikle mücadele için Kadıköy ve Göztepe Bağdat Caddesi üzerinde bulunan işyerlerine operasyon düzenledi. Ekipler işyerlerinin trafolarına bakarak kaçak elektrik kullanılıp kullanılmadığını kontrol etti.
Göztepe Bağdat Caddesi üzerinde bulunan "Salon Veysel" isimli kuaför salonunun trafosuna bakan ekipler, kaçak elektrik kullanıldığını belirleyince elektriği kesti. Elektriklerinin kesilmesine rağmen kuaför çalışanları çalışmalarına devam etti. Kuaför çalışanları bu sırada görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdiler. Kuaför çalışanları aylık 1.5 ile 2 milyar arasında elektrik faturası gelmesinden dolayı bu yola başvurduklarını ve bu miktarın 300 milyona düştüğünü belirtirken, kuaför salonunda 3 klima ile bir saunanın bulunduğu ve çok sayıda ünlü ismin bu salona geldiği öğrenildi.
Kaçak elektrik ile mücadelelerinin devam edeceğini belirten TEDAŞ'a bağlı ekipler, kaçak elektriğin nasıl bağlandığını da uygulamalı olarak gösterdi.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2004 Perşembe 00:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?