17
Mayıs
2024
Cuma
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kadıköy'de kaza: 1 ölü, 1 yaralı

 Kadıköy'de, alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı aracın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, kaza dün gece saat 23.00 sıralarında Bostancı Sahilyolu Çetin Emeç Bulvarı'nda meydana geldi. Mühendis olduğu belirtilen Adnan Aktığ, soyadı henüz belirlenemeyen Romen uyruklu arkadaşı Anjelika ile geç saatlere kadar eğlendi. Aktığ, daha sonra arkadaşını da yanına alarak, 06 ADT 97 plakalı "Honda" marka araçla sahil yolundan Maltepe istikametine doğru yola çıktı. Ancak sahil yolundaki keskin viraja süratli giren Aktığ, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bariyerlere çarptıktan sonra takla atmaya başlayan araç, Kapkara Bar'ın bahçesine düştü. Kaza sırasında araçtan fırlayan Aktığ, hafif şekilde yaralandı. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Aktığ, ambulansta ilk müdahalesi yapılırken gözyaşlarını tutamadı. Aktığ, daha sonra Göztepe SSK Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hurda yığını haline gelen araçta sıkışan ve başından aldığı darbe sonucu hayatını kaybeden Anjelika'nın araçtan çıkarılması için uzun süre uğraşıldı. Ümraniye ve Erenköy İtfaiyesi ekipleri, uzun süren çabalar sonucu Anjelika'nın cesedini araçtan çıkardı. Ceset, ambulansla aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
Araç olay yerinden çekici yardımıyla kaldırılırken, yere düşen içki şişeleri dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2004 Pazartesi 13:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?