20
Mayıs
2024
Pazertesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kadiköy'de korkunç cinayet

Kadıköy'de, kafasına kurşun sıkılmış ve yüzünün bir kısmı yanmış halde bulunan ceset, polisi alarma geçirdi. Cesedin bulunduğu odadaki "Bedel ödedik, bedel ödettik-PKK" notundan yola çıkan polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.


Alınan bilgiye göre, Bostancı Lunaparkı'nda tezgahtar olarak çalışan Erol Tezgören (45), Kadıköy Fikirtepe Mandıra Caddesi Özel Sokak No:44'teki evinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldü. Yaklaşık 15 gün önce işlenen cinayet, evden gelen kokudan rahatsız olan komşuların ihbarıyla ortaya çıktı. İhbar üzerine sabah saat 07.30 sıralarında eve gelen polis ekipleri, Tezgören'in, kafasına kurşun sıkılmış ve yüzünün bir kısmı yanmış haldeki cesediyle karşılaştı. Kimsesi olmadığı öğrenilen Erol Tezgören'in, yaklaşık 6 ay önce bu eve taşındığı belirlendi. Cesedin yakınındaki kapıya asılmış olan "Bedel ödedik, bedel ödettik-PKK" notundan yola çıkan polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, Tezgören'in herhangi bir yasa dışı örgütle bağlantısı olup olmadığını araştırıyor.


Öte yandan komşuları, yaklaşık bir ay önce, yeğeni olduğunu söyleyen bir kişinin Erol Tezgören'in evine gelip kaldığını söyledi. Ceset, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2004 Çarşamba 20:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?