19
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kadıköy'de kovalamaca kanlı bitti

Kadıköy'de polisin "dur" ihtarına uymayan bir otomobil ile ekipler arasında yaşanan kovalamacada, 3 ekip otosu zincirleme kaza yaptı. Kazanın ardından kaçmaya çalışan aracın sürücüsü Ajlan Güngör isimli travesti, kısa sürede yakalandı.


Olay, saat 01.00 sıralarında E-5 Karayolu Altunizade Mevkii'nde meydana geldi. Polis, trafik uygulaması sırasında şüpheli gördüğü 34 YA 2595 plakalı otomobili durdurdu. Polis memurunun kontrol için yanına yaklaştığı sırada sürücü otomobili polisin üzerine doğru sürerek kaçmaya başladı.

Kaçan aracı takibe alan çok sayıda ekip otosu, otomobilin önünü kesmek istedi. E-5 Karayolu'na çıkan otomobilin sürücüsü, bir süre de burada kovalandıktan sonra Boğaziçi Köprüsü'ne yaklaşık 500 metre kala direksiyonu ekip otosunun önüne kırdı. Birbirine giren iki otomobile arkadan takip yapan 2 ekip otosu daha duramayarak çarptı.

Meydana gelen zincirleme kazada travesti Ajlan Güngör yaralandı. Kazanın ardından kaçmaya çalışan aracın sürücüsü Ajlan Güngör isimli travesti, kısa sürede yakalandı. Yaralı travesti, bir süre ekip otosunda bekletildikten sonra gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Köprü yolunu yaklaşık bir saat kapanmasına neden olan kazaya karışan araçların çekilmesinden sonra yol yeniden trafiğe açıldı.

İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2004 Çarşamba 20:15:07
Güncelleme :21 Nisan 2004 Çarşamba 20:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?