15
Haziran
2024
Cumartesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kadıköy'de lokanta yangını

Kadıköy'de bir lokantada yangın çıktı. Kısa zamanda büyüyen yangın dükkanın tamamını sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangın sonucu büyük maddi hasar meydana geldi.

Olay 02,30 sıralarında Kayışdağı Caddesi Turgut Reis Sokak üzerinde bulunan bir lokantada meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın ilk lokantanın hemen yanında bulunan bina sakinleri tarafından fark edildi. Evinde oturduğu sırada bir koku geldiğini fark eden ev sahibi, ilk önce kendi evinden geldiğini zannederek etrafı kontrol etti. Daha sonra dışarıya bakan ev sahibi, hemen yanlarında bulunan lokantadan dumanlar yükseldiğini gördü. Ailesini de alarak dışarıya çıkan ev sahibi, durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Yangın kısa sürede bütün dükkanı sardı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak, söndürdü. Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan ve ismini vermek istemeyen ev sahibi, yangını gelen koku ile fark ettiğini bunun üzerine ailesi ile birlikte dışarıya çıktığını söyledi. Bu arada çevre sakinleri kendilerini sokağa atarak, çalışmaları korku dolu gözlerle izledi. Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini, konu ile ilgili olarak araştırmaların devam ettiğini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 10:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?