19
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kaymakam'dan Sevgi Mağazası'na sürpriz ziyaret!

Kadıköy Kaymakamı Kasım Esen, Kadıköy Gazetesi bünyesinde faaliyet gösteren Sevgi Mağazası'nı ziyaretinde, Kurucu Başkanı Sinan Gülerci ve arkadaşlarına, yaptıkları çalışmadan ötürü teşekkür ederken, destek sözü de verdi.

Esen, toplumun yardımlaşması ihtiyacını bilerek bu işlere ön ayak olanları kutladığını belirterek şunları söyledi:

"Sevgi Mağazası, 3 yıla yakındır verdiği hizmetlerle sembolleşmiş bir kuruluş. Biz de Kadıköy Kaymakamlığı olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İlk olarak mağazanızın daha geniş imkanlarla faaliyet göstermesi için yeni bir mekan ve ortam gerekiyor. Bu konuda işbirliği içerisinde kirasını da üstlenerek oluşuma yardımcı olacağız."

Kaymakam Esen'in bu samimi çağrısına memnuniyetle yaklaşan Sevgi Mağazası Kurucu Başkanı Sinan Gülerci de, "Bu iş gönül işi. Yıllardır hiç bir şaibeye sebebiyet vermeden sürdürdüğümüz bu çalışmayı, yarınlarda daha iyi şartlarda, daha geniş olanaklarla yapmayı biz de isteriz. Sayın Kaymakamımıza vermeyi taahhüt ettiği destekten ötürü teşekkür ediyoruz. Devletin gücünü de yanımıza alırsak tabii ki daha geniş çaplı hizmetler vermeyi başarabiliriz. Bu sebeple verilecek destek çok öneml" dedi.

Sevgi Mağazası'nda verilen yiyecek yardımları Ramazan ayı sonuna kadar aralıksız devam edecek.

Mağazanın telefonu ise: 0216 - 325 90 38

Vural Dağtekin
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 13:31:51
Güncelleme :11 Kasım 2004 Perşembe 13:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melike ogultekin IP: 195.174.242.xxx Tarih : 17.10.2008 06:19:58

o eşsiz sevgi dolu bir insandı, o bir melekti kısacık ömründe dolu dolu yaşadı.mekanı cennet olsun allahın rahmeti üzerinde olsun. Allah sevdiklerine sabır versin.. o nasıl insanları büyük kalbine nasıl sıgdırdıysa o insanlar da onun sevdiklerini sevsinler.