17
Mayıs
2024
Cuma
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Müşterisine bağıran minübüs şoförüne ceza

 
Minibüsten aşağı inen Karakoç, durumu polise anlatıp şikayetçi olduğunu söyleyince, Akgül gözaltına alındı. Olayın peşini bırakmayan Nuray Karakoç, kısa bir süre sonra minibüs şoförü Ünal Akgül'ü mahkemeye verdi.
Kadıköy 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın duruşmasında, Ünal Akgül ve Nuray Karakoç hazır bulundu. Mahkeme heyeti, Ünal Akgül'ü 'tehdit' suçundan 360 milyon lira para cezasına çarptırdı.
Çıkışta bir açıklama yapan Nuray Karakoç, "Minibüste yaşlı bir kadının parası yüzünden benimle tartışmaya başladı. Hakaretler etti. Ben de sessiz kalıp polise şikayet ettim" dedi.
Ünal Akgül ise kameraları karşısında görünce önce kamera şakası zannetti. Daha sonra hakkındaki iddiaları reddeden Akgül, "Önce o bana hakaret etti. İnsanlar streslerini minibüslerde atıyor" dedi.
RAMAZAN ALMAÇAYIR _İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2004 Perşembe 15:22:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FATİH AYDIN IP: 81.214.125.xxx Tarih : 8.12.2008 05:41:10

Bağcılar Paşaçayırın da calışan 34 m 3419 plakalı araca 06/12/2008 de sabah saat 09:22 de paşaçayırından bindim ve şöfer bey sigara içiyordu ben sigaradan rahatsız olduğumdan dolayı şöförün ikinci koltuğun camını açtım ve şöför bana ceryan yapıyor kapat dedi ben beyefendi toplu taşıma araçlarında sigara içmek yasak dedim oda gelip sert bir şekilde camı kapattı daha sonra ise aracı sağa cekip sigarasını içti bu hatlarda çalışan minübüsler çok sigara içmektedir gereken yapmanızı rica ederim