24
Mayıs
2024
Cuma
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Otoparkçıdan demir çubukla dayak yedi

Kadıköy Moda’da, aracını sokağa park ettiği için otoparkçı tarafından demir çubukla dövülen kadın, sürekli tehdit telefonları aldığını söyledi.

Sokak ortasında otoparkçı tarafından demir çubukla dövülen Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu Lale Gündüz, yaşadığı dehşeti anlatarak, kendisini döven otoparkçı İlyas Ekşioğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Vakıflara ait arazinin, yaklaşık 1.5 ay önce otoparka dönüştürüldüğünü belirten Gündüz, "Otopark, evimin hemen yanında. Aracımı otoparka değil de evimin önüne park ediyorum. Bu nedenle sürekli tehdit ediliyordum.

Olay günü aracımı yine evin önüne park ettim. Araçtan indiğim sırada şahıs yanıma geldi ve demir çubukla bana saldırdı. Beni yere yatırdı ve vurmaya başladı. Çevreden yetiştiler ve beni Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırdılar" dedi.

Ekşioğlu’nun, olayın ardından kayıplara karıştığını belirten Lale Gündüz, sürekli tehdit telefonları aldığını söyledi. Gündüz, çok korktuğunu belirterek, "Beni sık sık arıyor ve cezaevinde psikopat bir oğlu olduğunu söyleyerek tehdit ediyor. Başıma bir şey gelmesinden çekiniyorum" diye konuştu.
Öte yandan polis ekipleri, olayın ardından kaçan İlyas Ekşioğlu’nu yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.

Sabah saatlerinde Ekşioğlu’nun otoparkında inceleme yapan polis, esnaftan da şahısla ilgili bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 12:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?