18
Mayıs
2024
Cumartesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Parayı paylaşamayınca birbirlerini bıçakladılar

Bostancı’da, hırsızlık ve kapkaç olaylarına karışan 2 kişi arasında anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti. Parayı paylaşamayan şahıslar, sokak ortasında ekmek bıçaklarıyla birbirini bıçakladı.

Bostancı pazarında hırsızlık olaylarına karışan; ancak çaldıkları parayı paylaşma konusunda anlaşamayan 2 hırsız, Bağdat Caddesi’nde karakola 100 metre mesafede tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine hırsızlar, üzerlerinde taşıdıkları ekmek bıçaklarını çıkararak birbirlerine saldırdı. Ziyaettin Yasak sırtından ve bacağından, Seyit Ahmet Koçoğlu ise göğsünden yaralandı.

Caddedeki kavgayı gören polis ekiplerinin ikazına aldırmayan hırsızlardan asker firarisi oluğu öğrenilen Ziyaettin Yasak, belindeki silahı çekerek polise doğrulttu. Polisin ikazı üzerine Yasak elindeki bıçak ve silahı bıraktı.

2 hırsız da kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine ambulansın gelmesini beklerken de, Ziyaettin Yasak arkadaşına tepki göstermeye devam etti. Olay yerine gelen iki ambulanstan biri ilk olarak Seyit Ahmet Koçoğlu’nu Göztepe SSK Hastanesi’ne kaldırdı. İkinci ambulans olaydan yaklaşık yarım saat sonra diğer yaralı Ziyaettin Yasak’ı hastaneye götürdü.

Olayı gören Erman Güngör isimli bir vatandaş, "Pazardan çıktılar. Burada birden kavga etmeye başladılar. Daha sonra birbirlerine bıçakla saldırdılar ve yaralandılar" dedi. Askerden izne gelen ve birliğine teslim olmayan Ziyaettin Yasak’ın ev, işyeri hırsızlığı, kapkaç ve yaralama olaylarından sabıkası olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2005 Perşembe 13:15:08
Güncelleme :26 Mayıs 2005 Perşembe 13:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?