19
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Polisten kaçarken ölümü göze aldılar

 Kadıköy’de, hırsızlık yaparken görülen şahıslar, yakalanacaklarını anlayınca araçla kaçmaya başladı. E-5’e ters yönden giren şahıslar, kilometrelerce mesafeyi tersten gitti. Bu sırada aracı takip eden polis ekiplerinden biri kaza yaptı. İçerenköy’de ara sokaklara girerek izlerini kaybettiren şahıslar, daha sonra araçtan inerek kayıplara karıştı.

Alınan bilgilere göre, saat 04.30 sıralarında devriye gezen polis ekipleri, Bağdat Caddesi’nde bir işyerinden hırsızlık yapan şahıslar ile karşılaştı. Polisi gören 4 kişi, 34 BE 7931 plakalı Renault Kango marka araca binerek kaçmaya başladı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin tamamının takibe katılmasıyla, nefes kesen bir kovalamaca yaşandı.

Şahıslar, Harem’de yolun kesildiğini görünce E-5 Karayolu’na tersten girdi. Ters istikametten aşırı hızla Bostancı yönüne doğru giden şahısların arkasına çok sayıda polis ekibi takıldı. Kovalamaca sırasında, aracı takip eden polis ekipleri ve karşı yönden gelen araçlar zor anlar yaşadı. Takip sırasında polis ekiplerinden biri kaza yaptı

Hırsızların ters istikametin sol şeridinden çok hızlı bir şekilde gitmeleri, polislerin takibini zorlaştırdı. İçerenköy’e giren hırsızlar, ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. Bölgede devriye gezen ekipler, aracı Adem Sokak içerisinde terk edilmiş halde buldu. Araçta, polisin takip sırasında açtığı ateş sonucu önden ve arkadan isabet aldığı belirlendi. Çevrede yapılan aramalara rağmen şahıslara ulaşılamadı.

Bu arada, takip sırasında kaza yapan ekip otosuyla, arıza yapan bir başka ekip otosu, çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Şahısların yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

istanbul
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 10:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?