23
Mayıs
2024
Perşembe
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sakat medyum bürosunda çırılçıplak bulundu

Kadıköy'de medyumluk yaptığı iddia edilen sakat bir şahıs, bürosunda çırılçıplak halde bulundu. Vücudunda yaralar olduğu görülen şahıs, kendisini hastaneye götürmek isteyen sağlık ekiplerine uzun süre direndi. Sağlık ekipleri ve polis, şahsı battaniyeye sararak hastaneye kaldırdı.

Kadıköy'de ihbar üzerine 'Medyum Taner Ekinoks Fal Merkezi' adlı büroya giden polis ekipleri, içeri girdiklerinde fal baktığı iddia edilen 35 yaşlarındaki çırılçıplak bir şahısla karşılaştı. Belden aşağısı tutmayan ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olan şahsın bürosunda, fal bakarken kullandığı tahmin edilen tespih ve dini kitaplar bulundu. Duvarda asılı olan ve Medyum Taner'in Cüneyt Arkın'la çektirdiğini söylediği resim dikkat çekti. Konuşmakta güçlük çeken Medyum Taner, çalışma izni olduğunu ve 24 milyona fal baktığını ifade etti.

Tek odalı ofisinde medyumluk yapan Medyum Taner, kendisini hastaneye götürmek isteyen sağlık ekiplerine uzun süre direndi. Ancak sağlık ekipleri ve polis, çırılçıplak olan Medyum Taner'i bir battaniyeye sararak, sedyeye koyup ambulansla hastaneye götürdü.

Mahalle sakinleri, Medyum Taner'in apartmana yeni taşındığını, ancak bir iki kişinin gelerek fal baktırdığını söyledi. Bazıları ise Medyum Taner'i babasının getirip daha sonra gittiğini kaydetti. Medyum Taner'in ofisinin bulunduğu apartmanının yöneticisi Saniye Avcı da, Medyum Taner'in telefonla birçok kişinin falına baktığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 14:36:53
Güncelleme :18 Temmuz 2005 Pazartesi 14:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?