22
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şanlı Avrupa'ya gitmek istiyor

Tuncay Şanlı: "Şimdi konuşmuyorum, çünkü 100. yılında kulübüme zarar vermek istemiyorum. Ama 101. yıl için tekliflere açığım. Herhangi bir Avrupa kulübünden teklif gelirse, koşulların uygun olması halinde giderim."

FENERBAHÇE’nin yıldız futbolcusu Tuncay Şanlı, sezon sonunda sarı lacivertli takımdan ayrılabileceğini açıkladı. Belek kampında dün sabah basın mensuplarıyla konuşan Tuncay, "Milan’dan teklif filan almadım. Menajerime de gelmedi. Ama herhangi bir Avrupa kulübünden teklif gelirse giderim. Şartlar benim için uygun olduğu zaman, kendime güvenim olduğu için kesinlikle değerlendiririm" yorumunu yaptı.

Azra Akın ile çıkmıyorum

Transfer teklifinin geldiği dönemdeki koşulların önemli olduğuna dikkat çeken Tuncay, "Şimdi konuşmuyorum çünkü Fenerbahçe’nin 100. yılında takıma zarar veririm" dedi. Özel yaşamı ile ilgili medyada çıkan haberlere değinen milli futbolcu, "Bu tartışmaları bitirmek benim elimde değil. Benim Azra Akın’la çıktığımı yazıyorlar. Samandıra’nın etrafına tel örgü çekilse yine yazacakları söylenmişti, nitekim yazıldı. Oysa ben bir şey yapmıyorum. Takımımın başarısı için çaba harcıyorum" dedi.

Fenerbahçe’nin 100. yılında takıma, kulübe zarar gelmemesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini savunan yıldız futolcu, "Ama 101. yıl için tekliflere açığım. Ben Barcelona’nın alacağı kadar büyük futbolcu değilim ama kesinlikle kendime güveniyorum. Gidip de başarısız olup gelenler var ama oralarda kalanlar da var. Benim için onların durumu önemli" diye konuştu.

Özel yaşamına çok dikkat ettiğini vurgulayan Tuncay, sözlerini şöyle sürdürdü:

Samandıra’da yaşamaya devam

"Formumu hep üst düzeyde tutmak için ne gerekirse yapıyorum. Oyun oynamıyor kitap okuyorum. Her futbolcu gibi, play station oynamayı bilmiyorum. Torna Tesfiye Teknik Lisesi mezunuyum. Tornacı olacakken futbolcu oldum. İstanbul’dan ev almayacağım. Samandıra Tesisleri’nde yaşamaya devam edeceğim. Bu sezon ilk yarıyı oldukça iyi bir noktada bitirdik. Takım olarak iyi konsantre olup, aynı ciddiyet içinde çalışmalarımıza devam edersek, sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum."
Sadi Kemal YAŞAR/Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 12:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?