23
Mayıs
2024
Perşembe
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Serseri kurşunun hedefi oldu

Kozyatağı İnönü Caddesi, Aydın Sokak Deniz Apartmanı numara 8 daire 2’deki evinde eşi ve çocuklarıyla eğlenen Halk Eğitim Merkezi öğretmeni Müjgan Kolbasar, gece saat 02.00 sıralarında yatmak için yatak odasına geçti.

Müjgan Kolbasar’ın çığlıkları üzerine yatak odasına koşan Sadık Kolbasar, eşinin bacaklarından vurulmuş olduğunu gördü. Serseri bir kurşunun hedefi olan Kolbasar, Göztepe SSK Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kolbasar’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olaya anlatan Sadık Kolbasar, "Gece 02.00’da eşim uyumak için odasına gitti. Kısa bir süre sonra çığlık atarak beni yanına çağırdı. Ayaklarından vurulduğunu gördüm. Mermi sol bacağından girip sağ bacağına saplanmış. Hemen hastaneye kaldırdık. Şu anda durumu iyi. Yılbaşı yılbaşı dediler, insanlar nasıl bu kadar kendinden geçmiş olabilir. Bütün gece silah sesleri duyduk, sanki burası Teksas. Bu nasıl iştir. Aslında yılbaşının milli piyangosu bana vurdu. Eşim son anda ölümden döndü" diyerek tepkisini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2005 Pazar 17:43:12
Güncelleme :3 Ocak 2005 Pazartesi 10:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?