29
Mayıs
2024
Çarşamba
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Takside can pazarı

Kadıköy'de son anda şerit değiştirerek farklı yola geçmek isteyen taksi bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile araçta sıkışan taksi sürücüsü güçlükle kurtarıldı.

Olay Boğaziçi Köprü yolu Kadıköy istikameti Hasanpaşa çıkışında meydana geldi. Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan iki turisti Kadıköy'e götürmek üzere yola çıkan 34 THZ 61 plakalı taksi sürücüsü Burhan Yıldız, Hasanpaşa sapağında son anda şerit değiştirmek isteyince yol ayrımındaki bariyere çarptı.

Çarpmanın etkisi ile bariyer taksiye saplandı. Kaza sonrası arka koltukta oturdukları öğrenilen hafif yaralı turistler Universal Hospital'a kaldırılırken taksi sürücüsü bulunduğu yere sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri uzun süre kurtarmak için uğraş verdiler.

Yapılan uyarılara aldırmayan meraklı vatandaşlar, yaralı sürücüyü yakından görmek istemeleri, çalışma yapan ekiplere zor anlar yaşattı. Bariyerler demir kesme makasları ile kesilirken sağlık ekipleri de yaralı sürücüye ilk müdahalesini yaptı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından bulunduğu yerden güçlükle çıkarılabilen taksi sürücüsü ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kaza sonrası hurdaya dönen araç da çekici ile kaza yerinden alındı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 13:01:51
Güncelleme :19 Ekim 2008 Pazar 11:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?