23
Mayıs
2024
Perşembe
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Ünlü oyuncu ölümden döndü

Çok sayıda televizyon dizisinde rol alan oyuncu Yunus Günçe, Kadıköy Göztepe’de yarışan araçların neden olduğu kazadan kıl payı kurtuldu. İki otomobil, E-5 karayolu Göztepe mevkiinde yarış yapmaya başladı.

Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, çok sayıda aracı tehlikeye düşüren araçlardan 34 ZV 5000 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, Sami Keçeci yönetimindeki 34 TZ 9736 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle takla atan araçta bulunan Keçeci, kazayı şans eseri yara almadan atlattı. İki aracın da kullanılmaz hale geldiği kazanın ardından olay yerine polis ekipleri geldi. Tesadüfen yoldan geçen ve iki araç tarafından sıkıştırılmasına rağmen kazadan kıl payı kurtulan Yunus Günçe de, 34 DJV 70 plakalı otomobiliyle olay yerinde durdu.

Yunus Günçe, "İki araç yarışıyordu. Kaza yapacakları belliydi. Beni de aralarına almaya çalıştılar. Peşlerine takılmadım ve tacizlerine uymadım. Hız yapıyorlardı ve kaza meydana geldi. Burası hız yapma yeri değil. Bu kazadan ölümlü bir sonuç da çıkabilirdi" dedi. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan Sami Keçeci de, "Aracın kontrolden çıktığını gördüm. Bana çarpacağı aklıma gelmezdi fakat gelip bana çarptı" diye konuştu.

Yarışan araçlardan 34 ZV 5000 plakalı otomobilin sürücüsü, kazanın ardından ismini açıklamak istemedi. Sürücünün yanında bulunan arkadaşı, normal hızla gittiklerini belirterek, diğer aracın kendilerini sıkıştırması sonucu kazanın meydana geldiğini öne sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 12:10:32
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 22:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?