20
Mayıs
2024
Pazertesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yankesiciler iş üstünde yakalandı

Kadıköy’de, yoldan geçen bayanların çantalarından hırsızlık yapmaya çalışan iki yankesici, kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Çevrede pusu kuran polis, yankesicileri, eylemlerini gerçekleştirmeden kıskıvrak yakaladı.

Yankesicilerin, Kadıköy Rıhtım Caddesi’nden geçen çantalı bayanların ve kız öğrencilerin çantalarından hırsızlık yaptıkları bilgisine ulaşan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, çevrede pusu kurdu. Bu arada yoldan geçen bayanların çantalarını yoklayan ve değerli eşyalarını almaya çalışan Mahmut Kaya (18) ile Orhan Bingöl (19), polisler tarafından takibe alındı.

Bir kaç bayana arkadan yaklaşarak, çantalarının içini yoklayan Kaya, emeline ulaşamadan polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Bu sırada, yine aynı bölgede yankesicilik yapmaya çalışan Bingöl de, diğer yankesici gibi polis tarafından gözaltına alındı. Mahmut Kaya’nın hırsızlık girişimi, İHA kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Mahmut Kaya ve Orhan Bingöl, kelepçelenerek polis merkezine götürülürken, polis yetkilileri ilçede yankesicilere göz açtırılmayacağını açıkladı.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 12:31:28
Güncelleme :11 Kasım 2004 Perşembe 14:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?