18
Mayıs
2024
Cumartesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yazdığı yazı hayatına mal oldu

Kadıköy’de bir vatandaş, işlettiği markete gelen bir kişi tarafından henüz belirlenemeyen bir sebeple kurşunlanarak öldürüldü.

Marketin girişine yazdığı yazıda hırsıza, yalancıya, hakkı olmayanı alan ve hayatını bu şekilde kazananlara tepki gösteren Celal Güzeldaş’ın, bir hırsızın silahından çıkan mermi ile hayatını kaybettiği sanılıyor.

Olay, saat 03.00 sıralarında Hasırcıbaşı Caddesi 28 numaradaki Tuba Market’te meydana geldi. Celal Güzeldaş’ın yaklaşık 7 yıldır işlettiği markete kapanma saatinde bir kişi geldi.

Market sahibinden ekmek arası kaşar peyniri hazırlamasını isteyen kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, kısa bir süre sonra yanında bulunan tabancayı çıkararak Güzeldaş’a 4 el ateş etti. Kurşunlardan ikisi market sahibinin başına ve boynuna isabet etti.

Saldırgan olaydan sonra kaçarken, Celal Güzeldaş, son bir hamleyle elinde bulunan bıçağı arkasından fırlattıktan sonra yere yığıldı.

Silah sesini duyan mahallelinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Celal Güzeldaş, yoldayken hayatını kaybetti.

Olaydan sonra inceleme yapan polis ekipleri, cinayetin gasp amaçlı işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan, öldürülen Celal Güzeldaş’ın dükkanının girişine yazıp astığı ve hırsızlara seslendiği "Hırsıza söverim" başlıklı notu ise dikkat çekti.

Yazıda hırsıza, yalancıya, hakkı olmayanı alan ve hayatını bu şekilde kazanan hırsızlara tepki gösteren Celal Güzeldaş’ın, bir hırsızın silahından çıkan bir mermi ile hayatını kaybettiği sanılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 12:36:42
Güncelleme :28 Şubat 2005 Pazartesi 12:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?