20
Mayıs
2024
Pazertesi
KADIKÖY - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yol tartışması kanlı bitti

Kadıköy’de Dün saat 14.00 sıralarında E-5 Karayolu Yenisahra Mevkii’ndeki bir akaryakıt istasyonuna 34 TD 5846 plakalı otomobiliyle gelen Cengiz Ulaşoğlu, aracını parketti. Bu sırada istasyona gelen içinde 4 kişinin bulunduğu otomobilden inen bir kişi, Ulaşoğlu’na tabancayla ateş etti

Kadıköy’de Dün saat 14.00 sıralarında E-5 Karayolu Yenisahra Mevkii’ndeki bir akaryakıt istasyonuna 34 TD 5846 plakalı otomobiliyle gelen Cengiz Ulaşoğlu, aracını parketti. Bu sırada istasyona gelen içinde 4 kişinin bulunduğu otomobilden inen bir kişi, Ulaşoğlu’na tabancayla ateş etti. Bacağına üç kurşun isabet eden Ulaşoğlu, kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganları tanımadığını belirten Ulaşoğlu, "Bostancı köprüsü altında yol verme nedeniyle kısa süre bir tartışma oldu. Daha sonra benzin istasyonuna girdim bu sırada yanıma yaklaşıp ateş ettiler" dedi.

Saldırganlar, ateş ettikten sonra kaçarken, Cengiz Ulaşoğlu yaklaşık yarım saat sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaçan ve tanıklara göre plakası 34 AL 0953 olarak belirlenen otomobilin bulunmasına ve saldırganların yakalanmasına çalışılıyor.


Vatan gazetesi
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 08:58:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?