5
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - KADIKÖY - İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Yeditepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Genel Bilgi

Yeditepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mart 1998'den bu yana, YÖK Tüzük ve Yönetmelikleri çerçevesinde eğitim ve araştırma faaliyetlerini yürütmektedir. Fen Bilimleri Enstitüsü'nün ana görevlerinden biri de bu belirtilen yüksek lisans ve doktora programlarıyla beraber araştırma ve geliştirme faaliyetlerini arttırmak ve gençleri bu konuda daha aktif hale getirerek ve bilim ve teknolojiye Katkıda bulunmayı sağlamaktır.

Yürütülmekte olan programlarda güçlü akademisyenlerden yararlanılmakta olup, gelişen teknolojik alt yapıyla yüksek lisans öğrencilerine etkin bir eğitim ve araştırma hizmeti verilmektedir.

Atatürk Rönesansını devam ettiren Yeditepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü etkin ileri teknolojiyi kapsayan eğitim ve araştırma yeteneklerini bir arada vererek yüksek lisans ve doktora Programlarını başarıyla yürütmekte olup, Amerika Birleşik Devletleri Rochester Institute of Technology ve Indiana Purdue Üniversiteleri ile ikili protokol ve ANLAŞMALAR yaparak çift diploma ve sertifika Programlarını da etkin ve başarılı bir şekilde yürütmektedir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :26 Ağustos Yerleşimi Kayışdağı Cad.
Adres2 :Kadıköy/İstanbul
Posta Kodu :34120
Telefon :(0216) 578 04 92
Faks :(0216) 578 04 90
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.