5
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - KADIKÖY - İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi


Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kalite politikası ve kuruluş amaçları;

Eğitim ve öğretim elemanları, öğrencileri, hemşireleri, teknik elemanları, ilişki içinde olduğu bütün kişi ve kuruluşları ile birlikte Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bilimsel çağdaş ve kendini sürekli geliştiren bir kurum anlayışı içinde olmaktır.

Bu anlayış çerçevesinde Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi;

Çağdaş bir yaklaşımla, öğrencilerimize ve çalışanlarımıza, değişen ve gelişen çevreye, teknolojiye, tedavi yöntemlerine uyum sağlamaları ve katkıda bulunmaları için gerekli tüm öğrenim ve becerileri kazandıracak en ileri fiziksel, teknolojik ve diğer eğitim imkanlarını sağlamak;

Çağdaş eğitim uygulamaları ile ağız ve diş sağlığı tedavileri konusunda topluma en iyi hizmeti vermek, en yüksek nitelikte donatılmış kliniklerde en iyi materyalleri kullanarak, tedavi sürecinin hastayı en fazla memnun edecek şekilde tamamlanmasını sağlamak, “önce insan” ilkesinden yola çıkarak, hasta psikolojisini ve sağlığını ön planda tutmak ve verilen hizmetlerin tümünde sürekli gelişmeyi sağlayacak ortamı yaratmak, meslektaşlarımızın da mesleki gelişimlerine olanak sağlamak üzere kazanılan deneyimleri paylaşmak, amaçlarını esas olarak benimsemiştir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Bağdat Caddesi No: 238
Adres2 :Kadıköy/İstanbul
Posta Kodu :34728
Telefon :(0216) 363 60 44 (Pbx)
Faks :(0216) 363 62 11
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.