15
Haziran
2024
Cumartesi
KADIKÖY - KADIKÖY - İSTANBUL

Ameliyat maskeli PTT soygunu

KADIKÖY'DE AMELİYAT MASKELİ PTT SOYGUNU

Kadıköy'de PTT şubesi, yüzüne ameliyat maskesi takan silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Güvenlik görevlisinin bulunmadığı PTT şubesinin daha önce de soyulduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, yüzünde ameliyat maskesi bulunan bir kişi, saat 12.30 sıralarında Moda PTT şubesine girerek, elindeki silahı çalışanların üzerine doğrulttu. Şubede çalışan iki kadından biri olan Neslihan Yılmaz'ın yanına giderek silahını doğrultan zanlı, "Parayı verin, bir kişinin hayatını kurtaracağım" dedi. Yılmaz'ı silahla etkisiz hale getiren zanlı, yaklaşık 5 bin lirayı alarak olay yerinden yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, PTT şubesinin bulunduğu sokağı güvenlik

şeridiyle kapattı. Şubedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Neslihan Yılmaz'ın bilgisine başvurdu. Yılmaz'ın yakını olduğu öğrenilen ve soygun sırasında postanenin yakınında bulunduğu öğrenilen Ramazan Yılmaz, ameliyat maskeli bir kişinin çalışanlara silah doğrultarak, paraları alıp olay yerinden yaya olarak kaçtığını belirtti.

Güvenlik görevlisi bulunmayan PTT şubesinin birkaç yıl önce yine soyulduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, 30-35 yaşlarında olduğu sanılan erkek şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

KADIKÖY'DE AMELİYAT MASKELİ PTT SOYGUNU
KADIKÖY'DE AMELİYAT MASKELİ PTT SOYGUNU
KADIKÖY'DE AMELİYAT MASKELİ PTT SOYGUNU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 14:29:04
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 16:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?