16
Haziran
2024
Pazar
KADIKÖY - KADIKÖY - İSTANBUL

Anadolu Yakası 5 yıldıza kavuştu

TAŞYAPI'DAN TURİZME 600 MİLYON EURO'LUK YATIRIM

Hilton Worldwide Türkiye Otelleri'nin yeni beş yıldızlı şehir oteli "Doubletree by Hilton Istanbul-Moda" kapılarını hizmete açtı.

Taşyapı'nın 80 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçen, Anadolu Yakası'nın ''ilk'' 5 yıldızlı Hilton Worldwide markalı oteli, ''Doubletree by Hilton Istanbul-Moda'' hizmete açıldı.

Türk turizmine 600 milyon Euro'luk yatırım yapmayı hedeflediklerini belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Bu otel, yapmayı planladığımız otel zincirinin ilk halkası. Bunun dışında yurt içi ve yurt dışında toplam 6 otel yatırımımız daha olacak" dedi.

Otelin ulaşım noktalarının merkezinde olduğunu belirten Doubletree by Hilton Istanbul-Moda Genel Müdürü Yalçın Aydın ise, "Doubletree by Hilton Istanbul-Moda, vapur ve deniz otobüsü iskelelerine, İstanbul'un her iki havaalanına, metrobüs - otobüs duraklarına, taksi ile tren istasyonlarına ve Boğaz Köprüsü'ne olan yakınlığı ile kolay ulaşılabilir ve merkezi bir konuma sahip. Otelimiz şehir oteli olarak sadece iş ve sanat dünyasının değil aynı zamanda Modalıların da uğrak yeri olacak. Moda'nın değerine değer katmaya geldik" diye konuştu.

Aydın otelde küçük farkların büyük değerlere dönüştüğü belirterek, "Otelde konuklar seyahatlerinin yorgunluğu atarak ödül niteliğinde bir deneyim yaşıyorlar. Evlerinden uzakta ama evlerinin rahatlığı ve sıcaklığı ile karşılanıyorlar. Lüks çarşaflar, kaz tüyü yorgan ve jumbo yastıklar, ergonomik masa sandalyeler, ücretsiz internet ve otopark hizmetimiz konuklarımızı evlerindeki gibi hissetmeleri için düşünülmüş küçük detaylardan sadece birkaçı" dedi.

Doubletree by Hilton Istanbul Moda'nın tamamına yakını deniz manzarasına sahip 70 standart, 139 deluxe, 10 corner, 19 junior suit, 8 suit ve 1 kral dairesi olmak üzere 247 odası bulunuyor. Ayrıca otelin terasındaki havuz hem gündüzleri hem de geceleri deniz manzarası eşliğinde hizmet sunuyor. Oda fiyatları ise konumuna ve özelliklerine göre 150 Euro ile 2 bin 500 arasında değişiyor.

TAŞYAPI'DAN TURİZME 600 MİLYON EURO'LUK YATIRIM
TAŞYAPI'DAN TURİZME 600 MİLYON EURO'LUK YATIRIM
TAŞYAPI'DAN TURİZME 600 MİLYON EURO'LUK YATIRIM
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2011 Pazartesi 16:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?