19
Mayıs
2024
Pazar
KADIKÖY - KADIKÖY - İSTANBUL

Kumarda kazandığı para başına iş açtı

KUMARDA KAZANDIĞI PARA BAŞINA İŞ AÇTI

Kadıköy'de birlikte kumar oynadığı kişiler tarafından silahla korkutulup, darp edildiğini öne süren şahıs polise sığındı. Cebinde 4 bin Euro bulunan ceketini kumar oynadığı evde bıraktığını belirten şahsın verdiği adrese giden polis, 3 kişiyi gözaltına alırken, ceketin cebinde para olmadığını belirledi.

İddiaya göre, Kerim A. isimli dün akşam saatlerinde kumar oynamak için Ali T'nin Kadıköy Caferağa Mahallesi Neşet Ömer Sokak'ta bulunan evine gitti. Evde bulunan Ali T., Nuran A. ve Serkan D. ile Kerim A., gece geç saatlere kadar kumar oynadı. Oyunun sonunda ise Kerim A., 120 TL kazanınca, evde tartışma çıktı. Ali T., Nuran A. ve Serkan D., oyunda hile yaptığı gerekçesiyle Kerim A'yı silahla korkutup, darp ederken, kumarda kazandığı 120 liraya da el koydu.

Evden kaçarak karakola sığınan Kerim A., başından geçenleri polise anlattı. Kaçarken cebinde 4 bin Euro bulunan ceketini Ali T'nin evinde unuttuğunu belirten Kerim A., polisten yardım istedi. Kerim A'nın verdiği adrese giden polis ekipleri, evde kumar oynandığını belirlerken, 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirdi. Ali T., Nuran A. ve Serkan D. ise gözaltına alınarak Kadıköy Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi. Kerim A'nın cebinde 4 bin Euro bulunduğunu söylediği ceketin ise ceplerinin boş olduğu belirlendi. Gözaltına alına şüpheliler paradan haberdar olmadıklarını söyledi. İfadeleri alınan 3 şüpheli, "yağma" ve "darp" suçundan Kadıköy Adliyesi'ne sevk edildi.

KUMARDA KAZANDIĞI PARA BAŞINA İŞ AÇTI
KUMARDA KAZANDIĞI PARA BAŞINA İŞ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 15:58:05
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 10:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?