18
Mayıs
2024
Cumartesi
KADIKÖY - KADIKÖY - İSTANBUL

Polise uyuşturucu satmaya çalışınca...

Kadıköy'de okul önlerini mesken tutan uyuşturucu şebekesi, güven timlerine de uyuşturucu satmaya kalkınca yakayı ele verdi. Düzenlenen operasyonlarda 6 kişi yakalanırken, 70 kilo uyuşturucu ele geçirildi.

Bir uyuşturucu şebekesine yönelik ihbar alan polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güven timleri, uyuşturucu satıldığı iddia edilen bir okulun önünde beklemeye başladı. Güven timleri, okul önünde şüpheli hareketler sergileyen Abdülhamit K.'yı(30) fark ederek yanına yaklaştı. Güven timleri ile uyuşturucu pazarlığı yapmaya çalışan zanlı yakayı ele verdi. Gözaltına alınan zanlı Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesine başvuruldu. Polis daha sonra Abdülhamit K.'nın şebeke üyesi Şiyar A.'yı(27) arayarak, belirlenen bir adrese uyuşturucu getirmesini istedi. Kadıköy'de söz konusu adrese gelen Şiyar A., polis tarafından yakalandı.

İki zanlının ifadeleri doğrultusunda Çapa'da bir adrese yapılan operasyonda ise şebeke üyeleri İlhami A., Cahit Y., Mehmet Y., Çiğdem D. kıskıvrak yakalandı. Uyuşturucu şebekesi üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişinin üzerlerinde ve bulundukları adreslerde yapılan aramalarda yaklaşık 70 kilo uyuşturucu maddesi ile kuru sıkıdan bozma tabanca ele geçirildi. İfadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 14:36:01
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 18:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?