24
Mayıs
2024
Cuma
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kartallı çocuklar denizle buluştu

Kartal Belediyesi Bir İlki Daha Gerçekleştirdi. Kartal’da Yelken Yaz Okulu Açıldı. Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliğiyle, Kartal’lı 8-12 yaşındaki kız ve erkek öğrencilerin katılımıyla 21 Temmuz – 2
Eylül  tarihleri arasında sürecek ücretsiz Yelken Yaz Okulu törenle açıldı.

Açılış, Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü’nün, Kartal Sahilyolu Dragos Koyu’ndaki tesislerinde yapıldı. Yelken Yaz Okulu açılışını, Kartal Belediye Başkanı Arif DAĞLAR ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü adına Başkan Mehmet TUNÇAY yaptı.

Başkan Arif Dağlar yaptığı açılış konuşmasında; ”Kartal, İstanbul’un en güzel ilçelerinden biridir.Uzun ve temiz bir sahile sahip olan Kartal’da halkımızın denizle buluşmasını, deniz sevgisini geliştirip deniz sporlarının yaygınlaştırılarak gençlerimizin bu sporlara teşvikini sağlamak için, ilki bu yıl eğitime açılan yelken yaz okulunu yarının büyükleri olacak sevgili yavrularımızla birlikte hizmete açmaktan onur ve gurur duyuyorum. Okulun açılması için bizlere her konuda destek olan Marina Dragos Yelken Kulübü Başkanı Mehmet TUNÇAY ve yönetim kurulu ile emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hedefimiz, deniz sporları konusunda tüm belediyelere örnek olmak ve
denizin bizlere sunduğu nimetlerden daha çok yararlanmaktır. Yelken okulumuzun tüm Kartallılara hayırlı ve uzun ömürlü olmasını diliyorum.” dedikten sonra okuldaki öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini kesti.

Yelken Kulübü Başkanı Mehmet TUNÇAY da gerek deniz sporlarının sevdirilip yaygınlaştırlması, gerekse, yaz okulu açılışındaki katkılarından dolayı Kartal Belediye Başkanı Arif DAĞLAR’a teşekkür belgesi verdi.

Mert Can-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 11:56:23
Güncelleme :15 Eylül 2005 Perşembe 18:21:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?