19
Mayıs
2024
Pazar
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Akbeniz: 'Derhal istifa etsinler!'

Milli sporcu ve Kartal’ın ünlü siyasetçisi Selim Akbeniz,2 9 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partinin Kartal’da başarısız olduğunun bir nedeninde AKP Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız olduğunu iddia etti.

AKP’nin Kartal’da seçim kaybedeceğinin iki ay öncesinden belli olduğunu hatırlatan Kartal’ın ünlü spor adamı ve siyasetçisi Selim Akbeniz, AKP Kartal ilçe teşkilatını adeta topa tuttu. Çarpıcı ve ibret alınması gereken açıklamalar yapan Selim Akbeniz, “ AKP Kartal’da seçimi şu nedenlerle kaybetti. İşte nedenler. İthal adaylar ve ithal yöneticiler, ithal Teşkilat Başkanlarını göreve getirirseniz tabii kaybeder. Kartal’da seçimi CHP’ye kaptıran en büyük sebepte AKP Kartal İlçe Teşkilatı’dır. AKP’nin Kartal’da seçim kaybetmesinin sorumlularının da isimlerini veriyorum. Temurhan Yıldız, Nuri Sütlü, Onur İncekara ve onun gibi birkaç kişi. Sadece AKP Kartal Belediyesi Başkan adayı Sayın Bekir Kılıç’ın çalışmasıyla seçim kazanılmayacağı zaten ortadaydı. Yani bir yerde Bekir Bey yalnız bırakıldı” dedi.

DAĞLAR SEVİLMEYEN BİR İNSAN

Akbeniz, Sayın Bekir Kılıç bir hata yaptı.Bu hatasıda Kartal Belediyesi eski Başkanı Arif Dağlar’ı yanına aldı ve kaybetti.Arif Dağlar,Kartal’da sevilmeyen bir insan.Sen onu son zamanda yanına alırsan işte sonuç böyle olur.Bunlar millete tepeden baktılar,nasıl olsa burada seçimi kazanırız havasına girdiler ve işte havalarını da aldılar. CHP’yi Kartal’da örnek almalıydılar. CHP İlçe Başkanıyla, parti tabanıyla ve CHP’ye gönül vermiş insanlarla birlikte ve uyum içinde çalıştılar ve mutlu sonla buluştular. Şununda altını çizmek gerekiyor. Kartal’dan İl Genel Meclis üyeliğine ne kadar oy gitti? Birde AKP adayına ne kadar oy gitti? Bunu iyi analize etmek lazım. Kartal’dan Sayın Kadir Topbaş çok oy aldı. Kartal’dan Kadir Topbaş’a giden oylar, Kartal AKP adayına verilseydi bu sonuç böyle olmazdı.” İfadesini kullandı.
YANINDA OLMADILAR

Selim Akbeniz, eleştirilerini şöyle sürdürdü: “ AKP hiçbir zaman yoksulun ve garibanın yanında olmadı. Bunlar spora da siyasete karıştırdılar. AKP halkın yanında olmayınca da tokat yemeye mahkûmdurlar. CHP’nin Kartal’da seçim kazanmasının bir sebebide CHP halkın içine indiler, halkın nabzını tuttular. Dertlerini iyi anlattılar. CHP ayrıca Türkiye ‘yi yakından etkileyen ve ilgilendiren KRİZ alayını da çok iyi değerlendirdi ve kartal’da Belediye Başkanlığı seçimini kazandı. Kartal’ın yeni Belediye Başkanı Dr. sayın Altınok Öz, çok iyi bir insan. tabii ki bu faktörler Kartal’da CHP’nin seçimi kazanmasında etkili oldu. CHP’den bundan sonra kolay kolay kimse seçim alamaz.

DERHAL İSTİFA ETSİNLER
Önemle uyarıyorum ve tavsiye ediyorum. AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı DERHAL İSTİFA EDECEK. Kartal AKP İlçe Teşkilatı derhal gidecek. Sayın Başbakan görevi ehline verecek. Kazanılması kesin olan bir seçimi kaybeden AKP Kartal İlçe Teşkilatı AKP İstanbul Milletvekili Sayın Mehmet Sekmen’i dışlarsan, kaleyi teslim eden insanı dışlarsan, Teşkilat olarak Sayın Mehmet Sekmen’le iyi geçinmesen, Sekmen’le görüş alış verişi yapmasan böyle olur. Arif Dağlar, halkın içine inmedi amatör sporun yanında olmadı. Olayınca da böyle tepetakla olur”benzetmesi yapan yapan Akbeniz, “ İslam’ım diyorsun,sakalında var.Birde kibirlik yapıyorsun böbürleniyorsun.Hey Arif Dağlar senden büyük Allah var sen bunu bilmiyor muydun.Millete tepeden bakıyordun.Tepeden bak arsanda halk adamı böyle yapar. Arif Dağlar her yerde hata yaptı. Dağlar’ın hata yapmadığı ne kaldı? Kurban satışı pazarlarında hata yaptı, Kartalspor ile olan ilişkilerinde hata yaptı. Amatör Spor salonları ile ilgili hata yaptı. Dünya şampiyonu çıkardım. Ne varki Arif Dağlar Dünya Şampiyonluğu kazanmış sporcuma ödül bile vermedi. Varmı böyle bir başkan? İnanıyorum ki, Kartal’ın çiçeği burnunda yeni Başkanı Sayın Dr.Altınok Öz, Amatör spor kulüplerinin ve salonlarının yanında olacak. Bizde spor camiası olarak devamlı onun yanında olacağız. Ben Milli Sporuyum. Benim partim yok. Ben doğrunun yanındayım, hizmet edenin yanındayım. Halkın özlediği çalışmaları gerçekleştirirlerse, verdikleri sözleri de tutarlarsa CHP’ye her kesimden destek sağlayacağım ve destek olacağım. Köstek olmaya çalışanlar olursa onlarda karşılarında beni bulacaklar” uyarısında bulundu.
 

FETHİ SATICI- kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 14:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?