16
Mayıs
2024
Perşembe
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Anneye sokakta infaz!

Kartal'da bir kişi, önce kız kardeşini bıçakla yaraladı, ardından da annesini sokak ortasında öldürerek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında Karlıktepe Mahallesi Hızır Reis Sokak 30 numarada oturan Yüksel Ü. (47), kızı Burcu Ü. (15) ile evde olduğu sırada M.A.Ü. (25), henüz bilinmeyen bir nedenle önce kız kardeşi Burcu Ü.'yü elinden bıçakla yaraladı.

Oğlunun kendisine de saldıracağından korkan anne Yüksel Ü., kendini dışarı atarak kaçmaya başladı. Hızır Reis Sokak üzerinde bekleyen ve komşulardan yardım isteyen Yüksel Ü.'nün yanına oğlu M.A.Ü. geldi. Evde kız kardeşini bıçaklayan şahıs, annesini de elindeki bıçakla eve götürmek istedi. Ancak talihsiz kadın oğluna karşı çıkmanın bedelini canıyla ödedi. M.A.Ü., elindeki ekmek bıçağını annesine saplayarak yaya olarak uzaklaştı. Kanlar içerisinde kalan Yüksel Ü., birkaç adım güçlükle yürüyerek sokağın üzerindeki markete kadar gidebildi. Manav reyonuna yaslanan Yüksel Ü., burada aşırı kan kaybından hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, cinayetin işlendiği yerde gerekli çalışmayı yaparken, kaçan zanlının yakalanması için de geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Yüksel Ü.'nün cesedi cenaze aracına konularak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yüksel Ü.'nün hayatını kaybettiği yerdeki market çalışanlarından biri, "Sabah saatlerinde önce kız kardeşini bıçaklamış, daha sonra da annesini bıçaklamış. Annesi burada kan kaybından öldü" dedi.
Öte yandan zanlının bazı psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 13:49:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan avşar IP: 78.175.155.xxx Tarih : 16.11.2007 01:15:50

kartal suç oranlarının hatırı sayılır oranlarda olduğu bir ilçemizdir yoksulluk ve eğitimsizliğin mutlak sonuçlarından olan bu cinayet kendini topluma kabul ettirememiş olan bireyin değer yargılarındaki kavram kargaşasına açık bir örnek olup ne ilk ne de son olacaktır