22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Eda-Metin Özülkü 14 Şubat'ta Kartal'da

Kartal Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, Türk Pop Müziği’nin sevilen ikilisi Eda-Metin Özülkü çiftini Kartal’lı sevenleriyle buluşturuyor..

Kartal Belediyesi’nin Kartalite Projesi kapsamında sürdürdüğü kültür-sanat etkinlikleri kıskandıracak bir çeşit ve yoğunlukta devam ediyor. Her ay değişik kültür, sanat, söyleşi, eğitim ve benzeri etkinliklere sahne olan Kartal’da halk, belediyenin ücretsiz düzenlediği etkinliklere yoğun ilgi gösteriyor. Ay içinde günün anlam ve önemine uygun olarak art arda sürdürülen bu etkinliklerden biri de, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önem kazanan Sevgililer Günü kutlaması oldu. Bu özel ve anlamlı gecede, Kartal Belediyesi kolları sıvayarak Kartal’lılara doyumsuz bir müzik ziyafeti sunmak için geceye yakışır bir çifti, Eda-Metin ÖZÜLKÜ ikilisini Kartal’lılarla buluşturdu.

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde 14 Şubat 2007 Çarşamba günü, Saat:19.00’da başlayacak konser, ücretsiz ve biletli olmasına rağmen, biletlerin şimdiden tükendiği bildirildi. Türk Pop Müziği’ne “Aramadın Aylardır, Seninle Olmak Var ya, Unutulmuş muydum?” gibi yüzlerce romantik şarkılar kazandıran Eda-Metin ÖZÜLKÜ çifti, evliliklerindeki başarıyı, müzikte de bugüne kadar devam ettirdiler. “Kendimizi ifade etmek için yine müzik yapmaya devam ediyoruz. Mümkün olduğu kadar kaliteli işler yapıp bu yolda yürüyoruz. Bunun kavgasına girmek bile söz konusu olamaz bizim için. Müzik de aşk da bitmiyor. Aşkın ilacı yok…” şeklinde özetleyen Eda-Metin ÖZÜLKÜ çifti, bugüne kadar yaptıkları 600 besteden müzik piyasasında yer etmiş 450’sinin çeşitli sanatçılar tarafından seslendirildiğini ifade ettiler. Romantik şarkıların söz, beste ve yorumcusu olan ünlü çiftin 14 Şubat Çarşamba günü verecekleri konserde, o güne özel olarak hazırladıkları bir repertuarla hayranlarına seslenecekleri bildirildi.


YER : HASAN ALİ YÜCEL KÜLTÜR MERKEZİ

TARİH : 14 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA

SAAT : 19.00’DAN İTİBAREN
basinyayin@kartal.bel.tr
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 12:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?