26
Mayıs
2024
Pazar
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Ergun Baba halkın arasında

Eski Emniyet Müdürlerinden, Kartal Belediyesi Meclis ve Encümen üyesi Ergun Östaner (Ergun Baba) Kartal’da çok seviliyor, saygı gösteriliyor ve güven duyuluyor.

29 Mart Yerel Seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Meclisi üyesi seçilen Ergun Östaner geçtiğimiz haftalarda da bir süre Başkan vekilliği görevinde bulunmuştu. Disiplin çalışmaya ön planda tutmasıyla tanınan Ergun Öztaner, Belediye Meclis toplantısı ve encümen toplantısı olmadığı günlerde Kartal’lılarla bir araya geliyor, tatlı sohbetlerde bulunuyor.

Ergun Östaner özellikle Kartal’ın ünlü Kıyı Pastanesi bahçesinde Kartal’ın yetiştirdiği Devlet Radyo ve Televizyonları(TRT) Sanatçısı Ertan Ersoylu ve diğer Kartal’lılarla derin bir sohbet içinde olduklarını gördük ve bu birlikte olmaya objektifimizle tespit ettik.
ÇOK SEVİLİYOR
Bizde bir süre masalarına konuk olduk ve tatlı sohbetlerine tanıklık ettik. Özellikle ülke ve Kartal’ın meselelerinin tartışıldığı ve masaya yatırıldığı sohbette Ergun Östaner, “ Mesleğimiz gereği birçok ilçe’de görev yaptım ve bu ilçelerde dostlarım ve arkadaşlarım oldu. Ne var ki Kartal beni çok daha etkiledi. Kartal ‘da ben zaten 20 yıldır halkın arasındayım. Sağ olsunlar Kartal halkı ve Kartal gençleri beni severler ve sayarlar. Bende onları severim. Saygı gösterirsen saygı görürsün” şeklinde konuşarak duygularını dile getirdi.

TRT’ nin Beyefendi ses sanatçılarından Ertan Ersoylu, Ergun Baba ile ilgili duygularını da şöyle özetledi: Ergun Baba gerçekten sevilecek ve saygı duyulacak bir insan. İnsanlar arasında ayırım yapmayan, insanlara her konuda yardımcı olmaya özen gösteren bir yapısı var. Ergun Baba adeta Kartal’ın simgesi ve gülen yüzüdür” ifadesini kullandı.

 

FETHİ SATICI-kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 12:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?