19
Mayıs
2024
Pazar
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Günde 3 bin el sıkıyor!

AK Parti'den Kartal Belediye başkan adayı olan eski Evyap Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında günde 3 bin kişinin elini sıkıyor.

Zaman zaman boks eldivenlerini takıp gençlerle bir araya gelen Kılıç, "Siyaset iş hayatından tamamen farklı, insanları ve sorunlarını anlamak için bazen dolmuşa biniyorum, bazen de çat kapı evlere gidiyorum." dedi.

Sigara dumanı ile dolu yerlerde gençlerin harcadığı zamana üzüldüğünü belirten Kılıç, "Bu nedenle sporu gençlerimiz için önemsiyorum. İstiyorum ki onlar sigara dumanı altında kendilerini kör edeceklerine, spor sahaları ve salonlarında enerjilerini faydalı kullansınlar. Bunun için boks eldiveni giyip kum torbalarına yumruk atmak gerekiyorsa onu yapıyorum." dedi. Kartal halkı Bekir Kılıç'ı bazen kapılarında, bazen de bindikleri minibüste görüyor. Belediye başkan adayının samimiyetine güvenen Kartallılar, kimi zaman sorunlarını anlatıyor, kimi zamansa sadece başarılar diliyor. Halkın arasında olmanın başarılı bir belediyeciliğin temelini oluşturduğunu ifade eden Kılıç, "Halk neredeyse biz de orada olmalıyız." diyor.

 

Zaman
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 18:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?