20
Mayıs
2024
Pazertesi
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Hastanede yer bulamadı öldü

Uçucu madde bağımlısı, 1 çocuk annesi 34 yaşındaki Vesile Çetin’e cuma akşamı gittiği UMATEM’den "Pazartesi gel" dendi, ama Azrail önce davrandı.

Kartal’da annesi ile yaşayan uçucu madde bağımlısı 34 yaşındaki Vesile Çetin, yer olmadığı gerekçesiyle hastaneye yatırılmayınca göz göre göre öldü...

Evinde yapma çiçek imal ederken uçucu madde bağımlısı olan bir çocuk annesi Çetin, eşiyle ayrıldıktan sonra annesiyle yaşamaya başladı.

10 yıldır uçucu madde kullanan genç kadına Kartal Kaymakamı Dursun Ali Şahin el uzattı. Kaymakam Şahin geçtiğimiz cuma günü genç kadını bir ambulans ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne bağlı UMATEM’e gönderdi.

 Ancak yer olmadığı gerekçesiyle Çetin, hastaneye yatırılmayıp, evine yollandı. Eve geldikten bir gün sonra ortadan yok olan Vesile Çetin için Kartal Kaymakamlığı dün ikinci kez harekete geçti.

Genç kadının uçucu madde aldığı Soğanlık Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerindeki boş binaya giden yetkililer, Çetin’in cesedi ile karşılaştı.

 Cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Vesile Çetin’in çocuğunun ise Çocuk Esirgeme Kurumu’nda olduğu öğrenildi.

kartal
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2004 Salı 09:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?