19
Mayıs
2024
Pazar
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul-Kartal'a dev projeler geliyor

İstanbul’un Kartal İlçesi, dev projelerle yeniden yapılanıyor. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kartal Meydanı, tören alanı, yürüme ve dinlenme alanları, meydan mini tiyatro alanları, cafe ve çay bahçeleri, bitki satış yerleri, çocuk oyun alanları, modern otopark alanları ile yeşil alanı bol ve cepheleri yenilenen binaları ile modern bir görünüm kazanacak.

Kartal kültür sarayı, konferans salonları, kütüphane,sinema,sergi,kafeterya ve otopark alanı olarak düzenlenen tesisin 25.000 m2 lik alana inşa edilmekte olduğu da bildirildi.

Olimpik yüzme havuzu, basketbol,voleybol alanları, brifing salonları, kafeterya ve sauna gibi hizmetleri içeren spor kompleksinin 400 araçlık otopark alanı mevcut olup inşaatının da hızla devam etmekte olduğunu açıklayan yetkililer, Yakacık'ta 85 araçlık otopark,çarşı katı ve modern görünümlü bir meydan olarak tasarlanan projenin de hızla bitirilmekte olduğunu söylediler.

Belediye yetkilileri ayrıca, E-5 karayolunu sahil yoluna bağlayacak olan Atalar Viyadüğü'nün de Çanakkale caddesinin eksik kalan viyadük inşaatı ulaşımda çok önemli bir eksiği tamamlayacağını bildirdiler.

KARTAL BELEDİYESİ
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2004 Cuma 16:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?