23
Mayıs
2024
Perşembe
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kağıt deposunda yangın

Kartal’da, 8 katlı binanın kağıt deposunda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Rahmanlar Atalar Caddesi 27 numarada bulunan 8 katlı bir binanın kağıt deposunda, elektrik kontağından çıkan kıvılcım nedeniyle yangın çıktı.

Yoğun duman oluşması nedeniyle, herhangi bir tehlikeye karşı bina sahipleri evlerini boşalttı. Tuncay Erkoç’a ait olan kağıt deposundaki yangının, içinde kimyevi maddelerin bulunduğu yan dükkana sıçramaması için Pendik, Maltepe, Kartal İtfaiye ekipleri yoğun bir çaba sarf etti.

Yangın söndürme çalışmaları sırasında vatandaşlar, binanın girişinde bulunan tekstil mağazasındaki eşyaları el birliğiyle dışarı çıkarıp, yangından etkilenmesini önlemeye çalıştı.

Yoğun dumanın oluşmasına neden olan yangının, daha kolay söndürülmesi için deponun arka tarafında bulunan duvar, iş makinesiyle yıkıldı. Evlerini boşaltan bina sakinlerinden bazılarına, korktukları için olay yerinde bulunan ambulans içinde müdahale edildi.

Öte yandan, olay yerine gelen Kartal Kaymakamı Dursun Ali Şahin, incelemelerde bulundu. İçten içe yanan depoda, yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 12:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?