20
Mayıs
2024
Pazertesi
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Kartal: Samandıra'da annenin vahşeti

Edinilen bilgilere göre, Samandıra Oğuzhan Caddesi Suna Sokak’ta ikamet eden Neslihan Yaşar, 4 yaşındaki kızı Zehra Pembegül Yaşar’ı yıkarken boğazını sıkarak öldürdü. Komşuların haber vermesiyle yakalanan Yaşar, jandarma tarafından gözaltına alındı. Minik Zehra’nın cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, anne Yaşar sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Neslihan Yaşar’ın eşi Kamil Yaşar, "Eşim 2 yıl önce çocuklarını kucağına alıp köprüye çıktı. İntihar etmek istedi. İkna edilip indirildi. Beni daha önce bıçaklamıştı. Çocuğu banyoda yıkarken gırtlağını sıkıp öldürmüş. Kendisiyle bir yıldır ayrı yaşıyorduk. Çocuğumun öldüğüne hala inanamıyorum" dedi.

iha-istanbul
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2004 Pazartesi 18:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA YAYLA IP: 85.101.14.xxx Tarih : 25.07.2006 21:04:12
COK YAZIK İKİ YIL ÖNCE KÖPRÜDEN ATLARKEN KURTARILDIKTAN SONRA ELİNDEN TUTULSA İDİ TOPLUMA KAZANDIRILABİLİRDİ VE O YAVRU ŞİMDİ ARAMIZDA OLURDU .ALLAH /IN VERDİGİ CANI SADECE ALLAH ALIR ALLAH HERKEZE SABIR VERSİN VE GECİM SIKINTISI GÖSTERMESİN.BU TİP OLAYLARI BİR DAHA NASIP ETMESİN 0216 3117612 SAMANDIRA