16
Mayıs
2024
Perşembe
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Minibüsler dezenfekte ediliyor

Sağlık hizmetleri ile dikkat çeken Kartal Belediyesi, halk sağlığı için öncü bir adım daha attı. 

Herşey sağlığınız için sloganı ile bir kampanya başlatan belediye, Kartal'da minibüslerin tümünü dezenfekte ediyor.
Mevsim değişimlerinde artış gösteren hastalıklarla etkin mücadele amacıyla planlanan kampanya çerçevesinde ilçe sınırları içerisinde hizmet veren 650 minibüs her gün dezenfekte ediliyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün bu öncü adımı Kartal'da oturan halk tarafından da memnuniyetle karşılandı. 

Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, "Sosyal belediyecilik misyonumuzu, herşey sağlığınız için sloganıyla pekiştirerek vatandaşımızın sağlığına önem verdiğimizi bir kez daha vurgulamış oluyoruz" dedi. Dağlar, "Sağlık konusunda merkezi hükümet ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeni sosyal reformlara hazır olun" diyerek Kartal'da gerçekleşecek önemli hizmetlerin sinyalini verdi. 

Bu günden itibaren Kartal Sahil Yolu Minibüs Duraklarında başlayan dezenfeksiyon çalışması hafta içi her gün 21:00-22:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 19:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinan gürbüz IP: 88.245.83.xxx Tarih : 17.06.2007 12:32:15
çok güzel bi çalışma olmuş belediyemizi tebrik ederim... bence bunun hezaman yapılması gerekir.umarım bir seçim öncesi göz boyaması değil halka karşı yapılan bir hizmettir...