26
Mayıs
2024
Pazar
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sendikadan da destek aldı

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Bekir Kılıç, Hak-İş'e bağlı Çelik-İş Sendikası Kartal Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Muharrem Şahin ile bir araya gelen Kılıç bir süre sohbet etti.

Çelik-İş Sendikası Kartal Şube Başkanı Muharrem Şahin'i yerinde ziyaret eden AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Bekir Kılıç, iş hayatı boyunca sendikalar ile iç içe bulunduğunun altını çizdi.

Çalışanlarını sendikalı olmaları konusunda teşvik ettiğini vurgulayan Kılıç, "Ben iş hayatım boyunca, çalışanların iş hayatındaki yeniliklere adaptasyonu konusunda sendikaların varlığını savunanlardan oldum. Ancak bilinmelidir ki sendikaların da kendilerini sürekli yenilemeleri gerekiyor. Sendikalar gerektiğinde
iş verimliliği için eğitimler verecek etkinliğe ve seviyeye gelmelidir" şeklinde konuştu.

Kılıç'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Muharrem Şahin ise, "Sendikacıların arayıp da bulamadığı bir profile sahip olduğunuzu görmek beni ayrıca mutlu etti. Zihniyetleri değiştirip, bir takım şeyleri aşmamız gerekiyor. Ben sizi çıktığınız bu yolda destekliyor ve başarılar diliyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 20:48:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?