19
Mayıs
2024
Pazar
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şöhretler şov yaptı

Lig TV’nin organize ettiği, Kartal stadında gerçekleştirdiği Türkiye Şöhretler karması ile Hollanda Steenbergen futbol karşılaşmasına Kartallı sporseverler çok büyük ilgi gösterdi.

Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen, Hakan Ünsal, Takoz Recep, Gürkan Uygun,(nebati) Oğün Lemi Çelik gibi ünlü futbolcuların yer aldığı karşılaşmada Acun Ilıcalı yüksek performansı ile dikkat çekti. Türk futbol severlerinin yakından tanıdığı Fenerbahçe’nin eski yıldız futbolcusu Pierre Van Hooijdonk’a seyirciler büyük ilgi gösterdi

Yaklaşık 3 bin spor severin izlediği karşılaşmayı Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz,eşi Feray Hanımefendi,Kartal Belediyesi Başkan Vekili Erg un Öztaner,İdari Başkan Yardımcısı Ali Haydar Süslü, KASK kurucu Başkanı ve Bulvarspor Asbaşkanı Adnan Balcı’ da izledi.

BAŞLAMA VURUŞUNU YAPTI
Karşılaşmanın başlama vuruşunu Kartal’ın sporsever Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz Hanımefendi birlikte yaptılar ve Hollandalı yıldız Pierre Van Hooijdonk ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Karşılaşmaya süratli başlayan Şöhretler karşılaşmanın 5.dakikasında Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. karşılaşmanın 10.dakikasında Rıdvan Dilmen skoru 2-0 yaptı. İlerleyen dakikalar karşılıklı ataklarla geçti ve Rıdvanın pasını iği değerlendiren Tanju Çolak attığı şık golle skoru 3–0 yaptı ve karşılaşmanın ilk yarısı 3–0 Şöhretler karmasının üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda taraftarlar oyunu dengelediler ve karşılaşmanın sonlarına doğru atılan karşılıklı gollerle Türkiye Şöhretler Karması Halanda Steenbergen takımını 9–0 mağlup etmeyi başardı.

 

FETHİ SATICI-kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 13:29:01
Güncelleme :14 Haziran 2009 Pazar 14:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?