18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Spor malzemesi için koştular

Kartal Belediye Başkanlığı Okullararası Atletizm Yarışları, Maltepe-Kartal Sahilyolu’nda yapıldı. Müsabakalar sonucu dereceye giren ilk üçe; eşofman takımı, spor ayakkabı, madalya ve Teşekkür belgesi, 4-5 ve 6. olanlara spor ayakkabı verildi.

Minik Kızlar, Minik Erkekler; Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler; Genç Kızlar, Genç Erkekler olmak üzere 6 dalda Ferdi ve Takım halinde yapılan koşu sonrası ilk 6 sırayı alan öğrencilere, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle bizzat belediye başkanı Arif DAĞLAR, belediye ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkililerince çeşitli ödüller verildi.

Bu yıl atletizm müsabakalarına ilginin bir hayli fazla olduğu ve 25 okuldan 300’e yakın öğrencinin katıldığı Müsabakalar sonucu dereceye giren ilk üçe; eşofman takımı, spor ayakkabı, madalya ve Teşekkür belgesi, 4-5 ve 6. olanlara spor ayakkabı ve Teşekkür belgesi verildi. Ayrıca takımları dereceye giren okullara plaket ile yarışmaya katılan tüm takım çalıştırıcısı öğretmenlere ve düzenleme heyetine de spor ayakkabı verildi.

KENTHABER
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2005 Cumartesi 14:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?