19
Mayıs
2024
Pazar
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sportif faaliyetlerde hamle

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal Belediyesi Meclisini’nde belediye bünyesinde spor kulübü ve takımı kurma yetkisi almıştı. Başkan Öz, bu noktada başlattığı çalışmalar netleşmeye başladı.

İLK ADIM ATILDI

Kartal’ın spor sever Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz Bank Asya 1.Lig temsilcisi Kartalspor’un içine düştüğü çıkmazdan ve borç batağından kurtarmak için yaptığı tüm girişimler olumsuzlukla sonuçlanınca Başkan Öz,” Benden günah gitti” mantığını işletti ve Kartal Belediye spor’u kurma çalışması başlattı.

KULÜP VE TAKIM BULUNDU
Edinilen bilgiye göre Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün kurmayları ve spor danışmanları bir 3.cü lig futbol kulübü arayışı içine girdiler ve 3.lig kulüplerinden Yeni Bosnaspor’la prensipte anlaşma sağlandığı duyumları alındı. Mazeret iznini kullandığı belirtilen ve şehir dışında olan Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kendisi ile görüşen bazı Basın mensuplarına önümüzdeki hafta düzenlenecek olan bir Basın toplantısı ile konuya açıklık getireceğini, Belediye spor’un kurulduğunu ve akabinde de büyük bir ihtimalle Yeni Bosnaspor’un satın alındığını açıklayacak.

BEŞ DALDA FAALİYET
Başkan Öz’ün yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Yeni Bosnaspor yeniden yapılandırılmaya gidilecek ve yıldız futbolcular transfer edilerek hedefin 2. lig olduğu belirlenecek. Belediye spor’un Teknik Direktörlüğüne de büyük bir ihtimalle Lemi Çelik’in getirileceği, ayrıca Kartal Belediye spor’un BEŞ dalda spor faaliyetlerini sürdüreceği öğrenildi.

Bu arada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’daki Amatör Spor Kulüpleri’ndeki sportif faaliyetleri sürekli izlemeye ve gözlemlemeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Sırbistan’da yapılan Avrupa Kumite Şampiyonasında takım halinde Avrupa Şampiyonu olan Karate Milli Takım sporcularına bir öğlen yemeği verdi ve Avrupa Şampiyonasına iştirak eden 13 sporcumuzu’da ödüllendirdi.
 

FETHİ SATICI-kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 15:27:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?