18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARTAL - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Türkan Şoray lego dağıttı

TÜRKAN ŞORAY LEGO DAĞITTI

Ünlü sanatçı Türkan Şoray, Adore Oyuncak'ın, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) ve UNIFEC ile gerçekleştirdiği "Her Yuvaya Bir LEGO" çalışması kapsamında çocuklara LEGO dağıttı.

Adore Oyuncak, SHÇEK ve UNICEF'in işbirliğinde Türkiye'nin dört bir yanında 100'den fazla çocuk yuvasına LEGO dağıtımına başlandı. LEGO'ların dağıtımına ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Yakacık Çocuk Esirgeme Kurumu'nda başlandı. Buradaki törene UNICEF İyi Niyet Elçisi ünlü sanatçı Türkan Şoray'ın yanı sıra SHÇEK Genel Müdürü Dr. İsmail Barış, Danimarka Büyükelçisi Ole Egberg Mikkelsen, Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdürü Önal İnaltekin, UNICEF Türkiye Temsilcisi Reza Hossaini, Adore Oyuncak Yönetim Kurulu Başkanı Esin Yürür ve Aras Kargo İcra Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Gündüz katıldı.

Törende bir konuşma yapan Adore Oyuncak Yönetim Kurulu Başkanı Esin Yürür, böyle bir projeye öncülük ederek LEGO'yu Türkiye'nin dört bir yanındaki çocuklara ulaştırmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Danimarka Büyükelçisi Ole Egberg Mikkelsen ise kendisinin LEGO oynayarak büyüdüğünü, çocuklarının da şuanda LEGO ile büyümeye devam ettiğini söyledi.

Ünlü sanatçı ve UNICEF İyi Niyet Elçisi Türkan Şoray da, LEGO'nun çocuklara oldukça yararlı olacağını belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Türkan Şoray daha sonra Aras Kargo'nun taşımacılığını yapacağı LEGO'ları çocuklara dağıttı. Şoray çocuklarla birlikte LEGO'ları birleştirirken duygulu anlar yaşadı.

TÜRKAN ŞORAY LEGO DAĞITTI
TÜRKAN ŞORAY LEGO DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 16:17:02
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 17:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?