18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Borçları yüzünden kendini yaktı

Küçükçekmece’de bir işyerinde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti. Yangında ölen ve işyerinin eski müdürü olduğu belirlenen kişinin, borçları yüzünden kendini yaktığı iddia edildi.

Küçükçekmece Halkalı Caddesi 23 numarada bulunan ve bir süre önce dikiş makinesi imalathanesi olarak kullanılan, 3 katlı işyerinin 2. katında bulunan büroda dün akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürdülen yangın sonrasında büroda yapılan incelemede, bir kişinin cesedi bulundu. Cesedin, daha önce işyerinde müdür olarak çalışan ve 5 aydır işsiz olan Yavuz Koltuk’a (56) ait olduğu belirlendi.

Koltuk’un, bir süredir maddi sorunlar yaşadığı ve aralarında kredi kartları olmak üzere piyasaya 21 bin YTL borcu olduğu belirlendi. Koltuk’un işyerlerinin kapandığı ve bu yüzden yanan işyerinde kaldığı öğrenildi.

Yapılan araştırmalarda, Yavuz Koltuk’un ailesin yazdığı bir de not bulundu. Notta, "Yazlık ve kışlık ev ile arabayı satın. Kendinize güzel bir ev ve televizyon alın. Kızıma çok iyi bakın. Gururumu ve onurumu yenemedim. Bunun için hayatıma son vereceğim. Kendimi öldüreceğim. Bundan kimse sorumlu değil. Beni affedin. Allah da affetsin" yazdığı belirtildi.

Yavuz Koltuk’un cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 12:21:21
Güncelleme :17 Mart 2005 Perşembe 14:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?