19
Mayıs
2024
Pazar
KÜÇÜKÇEKMECE - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Çadır kavgasında kan aktı: İki yaralı

Küçükçekmece’de çadırda yaşayan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Küçükçekmece Altınşehir TEM Otoyolu köprü altında bulunan çadırlarda yaşayan iki aile, henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönerken, olayda, Hanife Gezer (27) ve Feyzullah Karakuş (16) yaralandı. Yaralılar, TEM Hospitol’e kaldırılarak tedavi altına alındı. İlk müdahale yapılan yaralılar, Haseki Hastanesi’ne sevk edilirken, hastaneye gelen Hanife Gezer’in dini nikahlı eşi Aydın Korkmaz, hastane görevlilerine tepki gösterdi. Yaralıların başka hastaneye sevk edilmesine sinirlenen Aydın Korkmaz, "Bizim paramız yok diye başka hastaneye gönderiyorlar. Yaralılar kan kaybından ölecek. Bu yapılan insanlığa sığmaz" dedi.

Aydın Korkmaz, olayın kıskançlıktan kaynaklandığını öne sürerek, "Bizi kıskandılar ve 5 kişi geldi, bizi silahla taradı" dedi.

Olay yerinde polis tarafından gözaltına alınan Gülten Orbey ise Aydın Korkmaz’ın, dul olduğu için kendisine sürekli tacizde bulunduğunu iddia etti. Çadırının, Korkmaz ve ailesi tarafından yakıldığını iddia eden Gülten Orbey, "Dul olduğum için bana sarkıntılık yapıyordu. Üzerime geldi ve bu sırada ateş etti. Eşini ve yeğenini de kendi vurdu" diyerek, olayı Aydın Korkmaz’ın gerçekleştirdiğini iddia etti. Orbey, iki çocuğuyla birlikte polis aracına bindirildi.

Polis tarafından, ifade vermeleri için karakola götürülmek istenen Aydın Korkmaz’ın yakınları ise güvenlik güçlerine tepki gösterdi. Yaşlı bir kadının da aralarında bulunduğu Korkmaz’ın yakınları, güçlükle polis aracına bindirildi.

k.çekmece
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2004 Pazartesi 14:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?